Esitys

Muutama hauska juttu

Tämä on hauska ja hämmästyttävä yhden miehen show, joka on hioutunut ja muuttanut muotoaan vuosien saatossa takuuvarmaksi yleisön villiinnyttäjäksi.

Pidän itseäni pohjimmiltani viihdyttäjänä. Siispä tämä esitys ei ole tarkoitettu tekemään mitään muuta kuin viihdyttämään. En teeskentele olevani velho enkä aliarvioi yleisöäni. Haluan vain näyttää muutaman hauskan jutun.

Olen tiiviissä vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Yleisö osallistuu moniin temppuihin ja minä taas reagoin paljon siihen, mitä yleisössä tapahtuu. Näin iso osa esityksen hupsusta huumorista syntyykin. En halua ottaa itseäni liian vakavasti ja itse asiassa tämä esitys ei ota juuri mitään erityisen vakavasti.

Esitys sopii lähes kaikkialle. Hautajaiskeikkoja en ole ottanut, enkä edelleenkään ota vastaan. Muussa tapauksessa ota yhteyttä painamalla tästä.

Muusikko

Todella usein tilaisuuksissa, joissa olen saanut kunnian esiintyä ohjelmaan on kuulunut ennemmin tai myöhemmin elävä musiikki. Olen soitanut 11 vuotta rumpuja ja 8 niistä vuosista on kulunut upeassa bilebändissä nimeltään BlueIce.

Meiltä taipuu niin häävalssit ja humpat, kuin päivän radiohititkin.

Minun kauttani voit tilata BlueIcen tanssittamaan vieraitasi. Täydellinen esimerkiksi häihin tai syntymäpäiville!

Juontaja

Teen myös keikkaa juontajana. Tavoitteeni on aina yrittää selvittää tarkoin, mistä tapahtumassa on kyse luoda sen mukainen ilmapiiri.

Koen juontajan roolille tärkeimpinä ominaisuuksina huumorin ja kyvyn pitää napakka ote tapahtuman rytmistä, jotta kokonaisuus ei koskaan leviä käsiin. Eli käytännössä pyrin olemaan kaikenaikaa tietoinen, mitä tapahtuu ja reagoida siihen pitäen ohjelman suunnan koko ajan eteenpäin. 'Flow' ei pysähdy silloinkaan, kun kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan.

Juontojen yhteyteen voi myös lisätä taikuutta toiveittesi mukaan.